De fedeste gadgets til din træning

Med fede gadgets kan du både motivere dig selv og imponere i træningscenteret eller på gader og stræder. De nyeste træningsgadgets har effekt både din personlige udstråling og effekten af din træning. Læs med her og få et overblik over hvilke gadgets du kan få mest ud af i forhold til din træning.

 

Apple Watch – den ultimative prestige-gadget

Længe har pulsuret hersket over pladsen som den ultimative træningsgadget. Med et pulsur kan du nemlig både holde øje med din puls, tage tid og måle forbrændte kalorier. Siden Apple lancerede deres Apple Watch, har pulsuret haft det svært. Et Apple Watch tilbyder nemlig alle de samme funktioner som et pulsur – og flere til.

Et Apple Watch tilbyder dig data på din træning i forhold til hvilken motionsform du dyrker den pågældende dag. Derudover er det let at sætte dig forskellige mål i træningssessionen, fx i forhold til antal kalorier forbrændt, tid eller distance. Sidst men ikke mindst tilbyder Apple alskens tilbehør til deres smartwatches, så du altid kan være på forkant med udviklingen og trends. Nyeste skud på stammen er de lækre remme til uret. Se de nye Apple Watch 2 remme her.

 

Trådløse hovedtelefoner – effektiv træning uden løse ender

Langt de fleste motionister kan med garanti ligge genkendende til, at ledningen fra mobil/musikafspiller til hovedtelefoner er et upraktisk irritationsmoment. Men noget i ørerne skal der jo til?! Her kommer de trådløse hovedtelefoner ind i billedet.

Som du nok kan gætte, er trådløse hovedtelefoner uden ledninger, hvilket vil have positiv effekt på din træning. Desuden er hovedtelefoner i sig selv en god motivation. Ved fx løb har man muligheden for at stresse af til noget lækkert musik. Mange motionister finder derudover også en vis motivation i, at glemme de træner. I denne forbindelse kan hovedtelefoner bruges til at lytte til en god podcast eller spændende lydbog, mens man løber. På denne måde er man mere optage af at lytte med, og mindre optaget af hvor hårdt træningen er og hvor langt man har igen.

 

Selvmåler – du kan måle alle aspekter af din træning

En selvmåler er typisk udformet som et gummiarmbånd. Trods den simple udformning gemmer selvmåleren på mange smarte funktioner, som alle har direkte eller indirekte indflydelse på din træning og præstation.

Med selvmåleren på dagligt får du detaljerede oplysninger om din søvn, dine spisevaner og din bevægelse. Små, indbyggede censorer holder med andre ord øje med og giver dig oplysninger om dine mindste bevægelser døgnet rundt, hvilke du kan bygge og planlægge din træning ud fra.

En sidste smart effekt ved selvmåleren er, at denne er i stand til at vække dig. men ikke på hvilket som helst tidspunkt! De fleste selvmålere er indstillet til at vække dig, når du sover let. Ved at blive vækket på dette tidspunkt i søvnrytmen vil du gennem hele dagen føle dig meget mere udhvilet, hvilket vil smitte af på din træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *