Derfor bør kvinder også styrketræne

Rigtig mange kvinder er bange for at begynde at styrketræning og løfte tunge vægte, fordi de frygter at komme til at blive for store, brede og se maskuline ud. Men som kvinde er der ingen grund til at frygte de tunge vægte – det vil kun hjælpe dig med at forme netop den krop, du drømmer om, hvis du begynder at styrketræne.

Styrketræning er en vigtig ting at lave som kvinde, fordi det kan give dig nogle af de former, som du drømmer om. Du kan løfte din bagdel og gøre den større og rundere ved at lave de rette øvelser, og det vil ikke give dig en firkantet kropsbygning eller gøre dig mindre feminin, tværtimod!

 

Derudover kan du træne dig til flotte, slanke ben, og det samme er muligt med dine arme. Som kvinder har vi mere fedt på kroppen end mænd, men det kan du komme af med og generelt set stramme din hud op ved at løfte tunge vægte.

 

Det er også fedt som kvinde at være stærk og vide, at du kan gøre alt med din krop. Kroppen er fantastisk og kan blive stærk, så du føler dig bedre tilpas i det daglige, hvis du laver de rigtige øvelser i fitnesscenteret.
Så kvinde, vær ikke bange for at begynde at løfte tungt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *