Derfor skal du træne med musik i ørene

De fleste mennesker træner med musik i ørene i træningscenteret. Måske er du en af dem, men ved du hvorfor vi putter musik i ørene? Læs med og bliv klogere.

Løft humøret med lyd!

Musik påvirker os på rigtig mange måder. Musikken, den kan bringe os i melankolsk humør, eller gøre os helt vildt glade. Det er nærmest en usynlig humørpille, og hvis man vil, kan musik bruges til at løfte både humør og energiniveau på stedet. Er energiniveauet og humøret nede fordi man har en dårlig dag, eller vejret er lige lovlig gråt og trættende udenfor, kender du sikker godt, hvordan det rette nummer kan hive dig ud af den nuværende stemning. Musik genre som klassisk musik, har efter mange undersøgelser bevist at kunne være med til at hjælpe hjernen til at holde bedre focus. Denne genrer er også hyppigt brugt af studerende rundt i hele verden, fordi denne type musik kan være med til at hjælpe dig til at huske bedre.

Der findes uendelige mange musikgenrer, og der kommer hele tiden flere. I dag findes der ikke kun hiphop eller rap som genrer, men trip hop, r&b og mange andre genrer navne som beskriver en bestemt måde musikken er kombineret til. mange kulturer skaber deres eget udtryk, og kan komme fra bestemte områder af et land. Det kreerer forskellige navne og genrer som skiller sig ud fra andre musikgenrer.

 

Musik hjælper træningen på vej.

Du kan med fordel stoppe et par gode høretelefoner i ørene når du træner, og for eksempel har du helt sikkert set mange med Apple høretelefoner  i dit lokale træningscenter. alle har et forskelligt mærke de gerne vil have i ørene, og det kommer an på bas styrke, og lydkvalitet. du har helt sikkert også dit eget mærke du altid har med dig? Har du en dag du er træt, kan du prøve dig frem med en up beat musik genrer som får dig i godt humør. God musik påvirker nemlig hjernen på en made, så det løfter dit humør helt enkelt.

Musik har effekt på vores humør fordi vi oftest har en følelsesmæssig forbindelse eller tilknytning. Musik fremkalder eksempelvis også minder, som kan være med til at huske på en fed tur eller en sjov oplevelse, en koncert med din yndlingskunstner. eller simpel, bare en tid i dit liv som er med til at sætte dig i et bestemt humør. Og lige præcis derfor kan en bestemt sang du hører mens du er nede i dit vante træningscenter være med til at fremkalde en bestemt stemning som er med til at hjælpe dig med at træne både mere elller længere helt automatisk.

Hvad skal du lytte til på din næste løbetur? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *