En sund krop handler ikke kun om muskler

Hvis du gerne vil have en sund og stærk krop, er det nærliggende at tænke over, hvad du spiser, og hvor meget du træner. Det er da heller ikke på nogen måde forkert, men der er også mange andre ting, som det er en god ide, at du tænker over. Det er for eksempel, at du ikke er stresset, og at du har et godt immunforsvar.

I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du kan slippe af med stress, hvis du har fået det. Vi kommer også ind på, hvordan du kan få et bedre immunforsvar nemt og hurtigt.

Stresscoaching kan hjælpe dig med at blive mindre stresset

Hvis du er meget stresset, kan det hjælpe dig, at du går hos en stresscoach. De fleste af os har rigtig mange ting, vi skal nå i løbet af en dag. Som regel skal du både nå at arbejde eller studere. Derudover vil der også være træning, madlavning, indkøb, og måske skal du også se nogle venner eller familie. Det kan derfor hurtigt blive til mange ting på en dag.

Stress viser sig på mange forskellige måder. Det kan for eksempel være ved, at du har svært ved at koncentrere dig, eller at du ikke kan falde i søvn om natten. Hvis du oplever at have det sådan, er det vigtigt, at du søger hjælp.

Stresscoaching kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du kan gøre i din situation. Coachingen foregår altid en til en og tager udgangspunkt i dig. Det er altså coaching, der er tilpasset dig og din situation. Nogle er stressede, fordi de har meget travlt. Andre er stressede, fordi de tumler med mange problemer og bliver stressede over det. Stress behøver altså ikke nødvendigvis at handle om, at du har meget travlt.

Få et godt immunforsvar med infrarøde stråler

Hvis du gerne vil være sund, vil du helt sikkert også gerne have et godt immunforsvar. På den måde kan du være sikker på, at du ikke bliver lige så syg. Det gør, at du kan passe alt det, du skal i hverdagen, ikke mindst din træning. Der er mange måder at få et godt immunforsvar på. Hvis du spiser sundt og dyrker motion, er du allerede godt på vej, men der er flere ting, du kan gøre.

Det kan for eksempel være at besøge en alternativ behandler, der bruger en infrarød sauna. De infrarøde stråler er med til at forbedre blodcirkulationen og stofskiftet. Det gør, at du kommer af med flere affaldsstoffer, og det er igen med til, at du får et bedre immunforsvar.

Et godt sted at blive behandlet i en infrarød sauna er hos http://livibalance.dk/infraroed-sauna/. Hun har mange års erfaring med at hjælpe folk til at få et bedre immunforsvar i sin infrarøde sauna. Det er derfor en god mulighed for dig.

Det bør du også have fokus på

Der er mange andre ting, som du også bør have fokus på i forhold til at få en sund og stærk krop. Vi har bare været inde på nogle få af tingene her. For eksempel er det også vigtigt, at du har fokus på, at dine tænder er sunde hele livet igennem. Det gør du selvfølgelig ved at passe og pleje dem på bedst mulig vis og sørge for, at du går regelmæssigt til tandlægen, så eventuelle problemer bliver opdaget hurtigt.

Det kan også være en god ide, at du passer godt på dine fødder. Det kan du gøre ved at gå i nogle ordentlige sko. Der er mange, der har store problemer med deres fødder, fordi de går i sko, der klemmer om tæerne. Det gør, at tæerne bliver skæve. Det kan gøre, at der er en tå, der bliver mast under de andre, eller at din ene negl borer sig ind i tåen ved siden af, når du går. Begge dele er meget smertefulde og er svære at rette ud, når de først er sket.

Det er også en god ide, at du har fokus på at bruge den rigtige creme, parfume og shampoo. Hvis du bruger meget parfumerede produkter, kan du ende med at få parfumeallergi. Det er en meget generende sygdom, da du ikke i det offentlige rum kan styre, om andre har parfume på eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *