Få det optimale ud af din træning

Styrketræning er efterhånden en fast del af de fleste danskeres daglige program og budget, og især for mænd er det blevet en del af deres livsstil. Det betyder, at intensiteten bliver mere omfattende, og seriøsiteten bliver en del af enhver beslutning, man tager i løbet af dagen. Man vil gerne opnå det allerbedste resultat, og ofte kræver det, at man skal gøre lidt ekstra ud af sin træning.

Husk kosttilskud

Kosttilskud er en af de vigtigste elementer i en effektiv træning, og det er derfor vigtig, at man ikke glemmer dette, når man starter sin styrketræning. Tager man ikke kosttilskud, risikerer man nemlig, at man ikke understøtter den træning, man ligger i fitnesscentret. Kosttilskuddene findes i mange forskellige former og til mange forskellige formål. Og desto mere seriøs du er med din træning, desto flere kosttilskud har du brug for.

Det vigtigste kosttilskud er uden tvivl proteinpulver, som er et tilskud af protein, der skal sikre, at man får genopbygget sine muskelceller efter træning. Proteinpulver indtages umiddelbart efter træning, men er man en seriøs styrketræner, er det ligeledes vigtig, at man i løbet af dagen også får et større indhold af protein, end man eksempelvis har brug for, når man ikke træner.

Foruden proteinpulver, hvilket som sagt øjensynligt er det vigtigste, er der også en række tilskud til før træningen og som supplement til din almindelige kost, så kroppen hele tiden er i tip-top form. Et eksempel på pre-workout tilskud ses her. Dette er en alt-i-en løsning, der sikrer alle de næringsstoffer, som man bør indtage, før man påbegynder sin effektive træning. Produktet indeholder; L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, L-Arginin, Citrulin malat, Beta-alanin, Koffein og L-Tyrosin. Disse stoffer er essentielle for en effektiv træning, og de er med til at, at man kan give sig lidt mere, når man tager de famøse pull-ups, eller når man skubber jern. Kosttilskuddet er dog også effektivt, hvis man skal lave en mere omfattende cardio, hvor man ligeledes vil slide på muskelmasserne, og hvor det forventes, at man skal yde sit bedste.

Sådan finder du de rigtige produkter

Markedet for kosttilskud er faktisk blevet så overskueligt, at det ikke længere er svært at finde frem til de allerbedste produkter på ingen tid. Med en hurtig Google-søgning finder man kvalificerede kandidater, der med garanti nok skal supplere din kost og træning på en sådan måde, at det kan ses på resultatet efter din træning.

Når det er sagt, skal man være påpasselig med bare at tage den første og den bedste. Undersøg forbrugeranmeldelserne for de enkelte produkter. På den måde får du et indblik i, hvad der fungerer, og hvad der måske er mindre vigtig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *