Subscribe Subscribe | Subscribe Comments RSS
Tips til fitness og vægttab

Fiskeolie

Jeg anbefaler Bodylab Fiskeolie

Til under 25 øre per kapsel befinder Bodylab fiskeolie sig til absolut laveste pris uden at gå på kompromis på kvaliten.

Læs mere om Bodylab Fiskeolie på BodyLab.dk

Fiskeolie er en svær ting at blive klog på. Fiskeolie er et af de kosttilskud, som danskerne benytter allermest lige bag vitaminer. Man kan i dag købe fiskeolie på hylderne i næsten alle supermarkeder, men ikke mange kender den korrekte dosis af fiskeolie, som man skal bruge for at få den optimale effekt af fiskeolien.

I denne artikel vil vi kaste lys over fiskeolie og hvordan man bedst doserer fiskeolien for den optimale effekt. Det kan være svært at gennemskue markedet for fiskeolie og der er skam forskel på de forskellige olier. Som vi kender det fra alle andre produkter, så er der forskellige klasser af fiskeolie. Der er luksus, mellem og dårlig kvalitet, hvor man skal satse på kvaliteten mellem og luksus. Hvis man går ned og vælger en fiskeolie af dårlig kvalitet, så risikerer man, at der er så mange affaldsstoffer i olien, at det overskygger selve fiskeolien.

Det vil sige, at det bedre kan betale sig at give lidt mere per kapsel for den gode kvalitet, da hvis man kigger på mængden af fiskeolie / 1 krone, så kan det bedre betale sig at købe det dyre. Man kan tage sammenligningen op med kylling, som vi lige har set i tv2 programmet Basta, hvor velkendte slagterier er blevet kendt for at indsprøjte vand i kyllingekød. Derfor vil jeg anbefale, at man holder sig til den dyre slags.

Hvor meget fiskeolie?

Hvor meget fiskeolie man skal indtage er afhængig af ens endelige mål. I hovedtræk er der to hovedmål – Nemlig vægtforøgelse og vægttab. Mængden er meget forskellig på de to. Lad mig starte med fiskeolie i forbindelse med vægttab.

Når man skal finde ud af hvor meget fiskeolie man skal spise i sammenhæng med vægttab, så er der blevet lavet nogle forskellige undersøgelser, som viser, at omkring 1 til 1 ½ gram fiskeolie giver et øget vægttab i forhold til personer, som ikke tager fiskeolie samtidigt.

I modsætning til dette er de personer, som går efter at tage på i vægt – oftest i forbindelse med en styrkeforøgelse og bodybuilding. De fleste bodybuildere / vægtløftere lever efter holdningen ”Gange to!”. Gange to! reglen fungerer sådan, at man som bodybuilder skal bruge meget energi på, at musklerne skal restituere og de har brug for meget næring til dette. Derfor ganger mange bodybuildere alle kostråd op med to. Det kan være to vitaminpiller i stedet for én. To – tre gram protein per kilo kropsvægt hver dag og så videre.

Denne regel kan man lige så godt følge med fiskeolie også. Det er den letteste måde at gøre det på og en god huskeregel, når man skal i gang med fiskeolie.

Jeg køber altid mine kosttilskud, herunder fiskeolie, hos enten Bodylab eller Bodyman i Danmark. De har som regel de samme priser, så det plejer at komme an på hvad jeg ellers skal købe, hvor jeg bestiller.

Links:

www.BodyLab.dk
www.BodyMan.dk