Subscribe Subscribe | Subscribe Comments RSS
Tips til fitness og vægttab

Fitness Udstyr


Fitness udstyr er et af de mest omdiskuterede ting på netttet lige for tiden. Nogle mener, at fitness udstyr er snyd og andre mener, at fitness udstyr giver lige dét ekstra, som skal til for at yde ens maximum. Hvad mener du?

Der findes mange former for fitness udstyr, men noget af det mest benyttede fitness udstyr er sådan noget, som en kondicykel, løbebånd, crosstrainer eller stepmaskine. Men det er ikke dette man som sådan betegner for snyd, hvis man tænker på fitness udstyr. 

I de tilfælde tænker man mere på bælter, handsker, straps, bænkpres trøjer og lignende. Dette er hvad nogle betegner for snyd, da det er fitness udstyr, som gør, at man kan løfte mere end man reelt burde eller kan uden fitness udstyr.

Brug eventuelt nogle af linkene til højre og find det du søger -> 

Men sådan noget udstyr, som en kondicykel eller crosstrainer er helt legitime fitness udstyr og virker rigtig godt til personer, som enten ikke har fysikken til at løbe udenfor eller som er gået lidt død i den samme motionsform. Fordi, som vi alle snart ved, så er vejen til god træning og motivation nemlig variation. Det gælder om at variere i de forskellige træningsmetoder man har således, at man aldrig føler at det er kedeligt eller at man spilder tiden.