Hold dig ung i krop og sjæl

2017 er i gang og dette skal simpelthen bare være året, hvor vi presser os selv og bliver den bedste vi kan blive. Vi skal holde os sunde, veltrænede og have det bedre med os selv end nogensinde før.

Vi har sikkert alle lavet en række nytårsforsætter, som vi allerede har brudt igen. Men det skal være slut fra og med i dag. 2017 skal være året, hvor man ender med at overholde sine nytårsforsætter og går ind i 2018 som en glad og tilfreds person, der slet ikke har brug for et forsæt.

Hvordan gør man så det? Jo man sørger for at holde sig i form, spiser sundt og gør noget ud af sig selv. Det er noget der hjælper på selvværdet og det skinner igennem hos alle vi møder på vores vej.

Så se at komme i gang, og bliv den person som du fortjener at være.

 

Plej din krop

Først og fremmest skal man sørge for at pleje sin krop, så man kan være sund og stærk. Dette gør man naturligvis bedst med god kost og masser af motion.

Slut med at trøste sig med junkfood, hver gang at livet går en lidt imod. Slut med at bestille en pizza, bare fordi man har haft en lidt stresset dag. Det er på tide at man tager tyren ved hornene og får lavet god mad hver eneste dag. Det er noget der vil kunne mærkes på vægten, for slet ikke at tale om energiniveauet. Hvis man sørger for at spise sundt og varietet, vil man hurtigt mærke hvordan man får energi og overskud til at tage de andre kamp der kommer i hverdagen.

Man kan naturligvis få brug for at snyde lidt. Hvis man træner og spiser sundt, men stadig har nogle små skavanker, der virkelig gererer en, så kan man faktisk gøre noget ved dem. Det kan være nogle små grimme rynker eller lignende, som man simpelthen ikke kan leve med. I så fald er en lille botox behandling måske svaret. Botox har i de senere år fået et noget blakket ry, men hvis man holder det til et fornuftigt niveau, er det ganske uskadeligt. Du kan læse mere her, hvis du overvejer dette alternativ.

 

Plej din sjæl

Mental pleje kommer sideløbende med den fysiske pleje. Hvis man har det godt fysisk, følger sjælen for det meste med. Men hvis man døjer lidt med det mentale, kan man med fordel forsøge med meditation og yoga. Det er afslappende og behageligt. Man slapper af og får ny energi, som kan hjælpe en med at overkomme de udfordringer, der presser os i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *