Læg dine vaner om og få et sundere liv

Hvis man gerne vil leve et sundt liv, er der mange forskellige faktorer, der skal overvejes nøje. Først og fremmest skal man blive enig med sig selv om, hvorfor det er, at man gerne vil være sund. Er det fordi man gerne vil tabe lidt ekstra kilo, eller skal det være fordi man gerne vil have en helt ny og sund livsstil.

Hvis det er bare er fordi man ønsker at tabe lidt ekstra, så kan man lige så godt opgive med det samme, for kure holder aldrig. Det eneste der for alvor virker på længere sigt, er en komplet ændring af sine vaner og en ny livsstil.

Det betyder, at man ikke skal se det som en hurtig løsning, der kun skal vare i nogle uger, medmindre man altså er forberedt på at tage al vægten på igen.

Naturligvis kan en ”kur” godt fingere som kickstart til en livsstilsomlægning. Man skal bare sørge for at holde det.

 

Kom godt i gang med den nye livsstil

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er svært at lægge sin livsstil om. Man er vant til at nyde livet, og måske spise hvad der passer en. Motion dyrker man nu og da, men ikke noget særligt. Det holder bare ikke i længden, og hvis man er seriøs omkring sin nye livsstil, skal man motionere dagligt, og helst intenst tre gange om ugen.

Det kan være en tur i fitness tre gange ugentligt, eller måske en tur i svømmehallen. Der er også mange fritids sportsklubber, der kunne fungere godt, hvis man er mere til almindelige sport.

 

Husk kosten

Kosten er en af de vigtigste faktorer, som mange desværre helt glemmer eller misforstår. Det er vigtigt at man får en balanceret og jævn kost, med masser af grøntsager, og sunde kalorier fra fisk og kylling. Hjemmelavet mad uden en masse tilsætningsstoffer er nøgleordet, da man så ved hvad det er man spiser.

Skulle man få trang til at synde og bestille noget, så lad være med at bestille en pizza. Hop online og søg f.eks. ”take away horsens”, hvis man er fra Horsens. Så skulle man gerne finde Jensens Bøfhus. Der kan man få god take away med rigtigt kød, ordentlige råvarer og friske grøntsager. Ikke pizzaer eller andet snask med ukendte ingredienser og ufattelige mængder salt og fedt. Har du lyst til sundt take-away i aften? Ingen panik – du finder det lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *