Sådan bliver du lækker og brun til sommeren

De fleste forbinder et fit ydre med et sundt indre – men mindst lige så mange forbinder formentlig også en fitness trænet krop med en flot farve. Og den sunde og nemme måde at få en flot brun farve på, er ved at bruge en selvbruner. Du får her en god opskrift til at få det bedste resultat med en selvbruner skum – du kan f.eks. købe den her.

Brug af selvbruner kræver lidt øvelse

Du skal dog være opmærksom på, at processen med et at få en smuk, langvarig tan kan virke lidt omstændig de første par gange, indtil du får udviklet en rutine. Og det kan altså tage et par gange, før resultatet er 100% tilfredsstillende.

Men når du får styr på det, vil du være i stand til at fuldføre selvbrunerbehandlingen fra start til slut på mindre end en time.

Og du vil have en smuk, naturligt udseende farve, der holder en lille uges tid! Det tager bare lidt tålmodighed og lidt vedholdenhed at lære at bruge selvbrunere på den rigtige måde.

Hvad har du brug for inden behandlingen

Den bedste selvbruner: For at se den vi anbefaler, klik her.
Exfolierende creme: Vil hjælpe med at fjerne døde hudceller, som vil give dig en mere jævn farve
Selvbruner handske: De er rimelig billige og du kan købe dem hvor du køber din selvbrunerskum. Du kan også bruge en latex engangshandske, men selvbrunerhandsken fungerer bedst.
Vaseline eller barriere creme: Bruges til at beskytte dine øjenbryn fra selvbruner skummen.
Blød engangsklud: Almindelig Kleenex eller almindeligt blødt papir.
Hårelastik eller pandebånd: For at holde dit hår væk fra dit ansigt.
Hårtørrer: Så du kan fremskynde tørreprocessen lidt, når du er færdig.
Spejl: Så du kan se, hvad du laver!
Tid: Sørg for at have omkring en time til forberedelse og anvendelse. Derefter skal selvbruneren sidde i 6 timer. Det bedste tidspunkt at gøre dette er inden sengetid, så du kan lade produktet sidde på natten over.

Næste trin: selve behandlingen

  1. Barber de områder på kroppen, hvor du ikke ønsker hår mindst en time før, du begynder behandlingen. For kvinder kan det være ben, under armene og bikini-området. For fyre, kan dette være ansigtet og brystet.
  2. Exfolier din hud før behandlingen. Det er fint, hvis du gør det dagen før, men du får det bedste resultat, hvis du skrubber dig omkring en time eller to før påføring. Der er et væld af body scrubs og exfolierende produkter, du kan bruge til dette trin. Du vil sikkert ønske at gøre dette under bruseren. Dit valgte selvbrunerprodukt vil fungere bedst på ren, frisk hud.
  3. Sørg for din hud er tør efter barbering og eksfoliering. Du bør også sørge for at huden ikke er fugtig (så ingen dampende badeværelser). Vand er selvbrunerens fjende nummer et den første time efter behandlingen.
  4. Påfør nogle Vaseline til dine øjenbryn, før du begynder. Dette vil holde selvbruner skummet fra at ændre deres farve. Det er ikke verdens undergang, hvis du får noget på dem. Men hvis du gentagne gange får disse produkter på dine øjenbryn, kunne de begynde at ændre farver.
  5. Tag din selvbruner handske på og begynd at anvende dit produkt til i ansigtet og resten af hovedet først. Bare brug en let dækning og forsøge at arbejde i korte, cirkulære bevægelser. Vær sikker på også at smøre dine ører, bag ørerne og nakken (stort set alle udsatte områder).
  6. Så gælder det ben og fødder. Vær forsigtig, når der gælder for dine føddert – bruge en meget lille mængde, og sørg for at påføre det i grundigt.Nu er det mave, bryst, skuldre og arme. Igen, vær forsigtig med dine hænder. De fleste kommer bare et tyndt lag på af gangen.
  7. Når du har påført selvbruner skum på alle dine eksponerede hudområder, tager du noget papir eller Kleenex og tørrer forsigtigt på dine håndled, toppen af fødder, albuer og knæ. Pas på ikke at tørre det ud, du skal bare fjerne overskudsfarven fra de områder, der kan reagere lidt for meget på selvbruneren.
  8. Dernæst skal du vaske hænderne grundigt, især hvis du ikke bruger en handske. Jeg kan ikke understrege dette nok. Dine hænder kan se fine ud, men 6 timer senere er de fuldstændig mørke og grimme. Bare vaske dem flere gange for at være sikker!

Nu skal du så bare vente 6 timer før du kan gå i bad, og så er du med garanti super lækker brun (0;

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *