Sådan tager du på i muskler

De fleste mænd vil gerne have større muskler, så de har noget at vise frem, når de går på standen. Alle kan få større muskler, hvis de arbejder hårdt på det gennem træning og kost. I sidste ende er det ikke mere besværligt end det, og det er noget, som alle kan gøre.

 

Det er ikke kun for mænd, kvinder kan også sagtens tage på i muskler, hvis de ønsker det. Vi skriver bare mænd her, fordi mange kvinder ofte har fokus på vægttab, dog kan du bruge de samme råd blot med mindre kalorieindtag.  Mænd kan dog godt spise mad som pizza og vokse. Så du skal ikke have dårlig samvittighed, hvis du Google pizza Kolding. Det får dig til at vokse, så det er helt fint.

 

Træn 3 gange om ugen

Du behøver ikke træne hver eneste dag for at få store muskler. Til gengæld er det bedst, at du træner store basisøvelser, hvis du gerne vil tage maksimalt på i muskler. Her tænker vi på øvelser som squat, dødløft og bryst.

Hvis du laver disse øvelser, så vil din krop også vokse en masse. Der er ikke noget galt med at lave en masse triceps og biceps øvelser, men du kommer ikke udenom de store basisøvelser, hvis du gerne vil vokse massivt.

Din krop vil takke dig for, hvis du får lavet disse øvelser.

 

Det er ok at slappe af

Alt for mange tror, at de skal træne hver dag, hvis de vil have resultater, men det passer simpelthen ikke. Hvis du gerne vil være bodybuilder, så er det en god idé at træne ligesom en, men det er ikke tilfældet for de fleste mennesker.

Alligevel følger de fleste bodybuilderråd, fordi de ser, at de er store. Som almindelige person kan du godt vokse, mens du træner 3-4 gange om ugen. Når du har fri, så skal du sørge for at slappe af og sove.

Det er godt for din krop at få 8 timers søvn, hvis du gerne vil have større muskler. Desuden er det også godt for din hjerne, så det er en positiv bivirkning.

 

Spis masser af kalorier

Når du har trænet, skal du indtage en masse mad. Drik også gerne en proteindrik lige efter træning. Det er en god idé at spise en masse.

Selv noget som pizza vil hjælpe på dine muskler, fordi du skal indtage langt flere kalorier, end du er vant til. Hvis du bor i Kolding eller omegn, kan du google “pizza Kolding” og så bestille noget mad, så du kan vokse.

Hvis du følger disse simple råd, så skal du nok få større muskler og derved vokse. Senere kan du altid lave en ny plan for, hvad der nu skal ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *